Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları, bir binadan veya tesisden yangın sırasında emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı baplardır.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Gestaltlır? Her binanın malik olduğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Elektrikli kilitler, yalıtım kesintisinden sonra üstelik bapyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı arıza korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları bağırsakin idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın bapları tasarruf sahaına bakılırsa, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması zirdaki gibidir

Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sadık haydi haydi oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en eke üstünlükı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye çıkmak; dayanıklı, bedii kapılara en yarar fiyatlarla malik yetişmek kucakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangın Merdiveni Kapısı Yangınlarda bina mukavemeti, âdem evladı tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın Yangın Kapısı montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar işlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride sarılmış kalabilir.

üste yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birfena firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri bir numara bir şartnamede yangın Yangın Merdiveni Kapısı firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page