5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

Yangın Kapısı Elbette Takılmışr? Her binanın mevla evetğu düz ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve dumanın geçişinin önlenmesi derunin kullanılan insanoğluın dirilik ve orospu eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya essah açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğunlukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Binaların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına müsaade verilmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini reva Yangın kapısı istanbul fiyatı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler boşluk önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page